Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lemsterp/public_html/wp-content/themes/lemsterpalet/templates/header-slider.php on line 97

Programma

Aan het begin van het schilderseizoen bepalen we met elkaar de onderwerpen. Met een techniek of onderwerp gaan we meestal een paar weken aan de slag. Verder wordt ook regelmatig de materiaalkeuze besproken.

De leden zijn vrij om aan het programma mee te doen. Als een onderwerp je niet ligt, ga je gewoon met je eigen dingen bezig. Uiteraard maak je dan ook gebruik van de begeleider, die je met raad en daad terzijde staat.

Materialen:

Iedereen neemt zijn eigen teken- en schildermaterialen mee.

Er is voor iedereen een tekentafel beschikbaar. Verder kan men gebruik maken van een beperkt aantal schildersezels. Als je zelf een veldezel hebt is het handig deze mee te nemen. Er zijn emmers voor het vervoer van kwasten en potten naar het werkhok van de beheerders. Daar moet dit worden schoongemaakt.

Leden van onze club hebben op vertoon van de clubpas recht op 10% korting op kunstschildermaterialen bij een aantal kunstschilderzaken. Dit geldt over het algemeen niet voor lijstwerk.

benodigdheden voor tekentechnieken:
potloden: 3B, HB; grafietstift 4B of 6B; enkele pijpjes houtskool, mesje, puntenslijper, gom, tekenpapier (minimaal A3 formaat).

Dit materiaal kan naar behoefte uitgebreid worden met tekenpennen en/of stiften, inkt, penselen, doezelaars , kleinere formaten papier en overigen.

Programma 2020/2021:

Komende weken:
oktober onbekend
november onbekend
december onbekend

Laatst aangepast: 1 oktober, 2020